Elkészítés: A piskótát a szokásos módon elkészítjük, azzal a különbséggel, hogy liszt helyett pudingport teszünk bele. Célszerű a pudingokat szitálni, s óvatosan, de alaposan elkeverni, amikor a tojáshabhoz adjuk! Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Az 1 liter rostos baracklében megfőzzük a 3 csomag tejszín ízű pudingport a cukorral együtt. Amikor kihűlt a krém, beletesszük az apró darabokra vágott barackdarabokat.
Külön felverjük a tejszínt a porcukorral, habfixálóval (előtte érdemes jól lehűteni).
A süti összeállítása: A piskótára rákenjük a barackos masszát, majd erre jön a felvert tejszínhab. Ezt követően a kekszet tejbe mártogatjuk, s kirakjuk vele a sütinket. Mindezek végeztével csokimázzal borítjuk az édességet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre