Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínben sült zöldborsós-baconos csirke

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A nagyobb darabokra vágott bacont olvasszuk ki egy nagyobb, száraz serpenyőben, és amikor már ropogós, vegyük ki, tegyük félre.
  2. A visszamaradt zsiradékon süssük mega sózott, borsozott csirkehúsok minden oldalát. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkarikázott újhagymát, majd a levessel felöntve, fedő alatt puhára pároljuk a húst. Mikor már majdnem elkészült, szórjuk bele a zöldborsót, és pároljuk tovább.
  3. A végén öntsük fel a tejszínnel, tegyük bele a sült bacont. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórhatjuk, és tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss