Elkészítés: A hagymákat aprítom, a répát, a gombát, a paprikát szeletelem, a krumplikat felkockázom, a paradicsomot nyolcadolom, a kelbimbókat felezem.
A kockára vágott bacont olajon megpirítom, ráteszem a hagymát, majd a krumplit és a répát. Kis idő után leveszem a tűzhelyről, sózom, borsozom, megszórom pirospaprikával és liszttel, feleresztem vízzel. Beleteszem a többi zöldséget, a babérlevelet, s közepes lángon főzöm
Amíg a leves fő, felszeletelem a kolbászt, felvágom a snidlinget.
Kb. 30 perc elteltével beleöntöm a bort és a tejfölt (hőkiegyenlítéssel), beleteszem a kolbászt, készre főzöm.
Snidlinggel meghintve tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre