Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös zöldborsóleves galuskával

45 perc
bonyolult
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felaprított vöröshagymát forró olajon üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a megpucolt, kockákra vágott répát és petrezselyemgyökeret, a zöldborsót, majd addig pároljuk, míg a borsó héja ráncosodni nem kezd.
  2. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk 1evőkanál liszttel, jól összekeverjük, felengedjük 1 liter hideg vízzel és addig főzzük, míg a habja el nem tűnik.
  3. A tojásból és 2 evőkanál lisztből galuska télsztát keverünk, és a forrásban levő levesbe szaggatjuk, néhány percig főzzük, majd apróra vágott, friss petrezselymet szórunk bele. Tálaláskor tejföllel kínáljuk, hogy igazán krémes legyen a leves. 

ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT ÖRÖMMEL - HÚSMENTES MAGYAROS VACSORA, AMIT IMÁD MAJD A CSALÁD!>>> 

EGYSZERŰ ÉS NAGYSZERŰ ZÖLDBORSÓKRÉMLEVES, AHOGY A GYEREKEK SZERETIK!>>> 

VILLÁMGYORS CUKKINIS-ZÖLDBORSÓS SPAGETTI - AHOGY MÉG SOSEM PRÓBÁLTAD!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss