Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös újkrumplisaláta

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Az újburgonyát alaposan megtisztítjuk, majd sós vízben megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
  2. Ezután egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a felkarikázott újhagymát, az apróra vágott lilahagymát és a felaprított petrezselymet. Megsózzuk, megborsozzuk, és alaposan összekeverjük.
  3. A kihűlt burgonyákat felkockázzuk, és belekeverjük a krémbe. Néhány órára hűtőbe tesszük, tálaláskor megszórjuk a tetejét friss petrezselyemmel.

Nézd meg videón is a tejfölös újkrumplisaláta receptjét: 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss