A húst megmossuk, szárazra töröljük, és felszeleteljük. Kiklopfoljuk a szeleteket, majd sózzuk és borsozzuk mindet. A sütőtököt meghámozzuk, a rostos-magos részét kivágjuk ki, a húsát aprítsuk fel.
Felforrósítjuk az olívaolajat, majd megpirítjuk rajta a hússzeleteket. Hozzáadjuk a sütőtököt, és pirítjuk így is néhány percig. Megsózzuk a tököt, meghintjük egy kevés rozmaringgal. Hozzákeverjük a tejfölt, és lefedve, az edényt rázogatva, pároljuk-sütjük puhára az egészet.
Közben a körtét megmossuk, felszeleteljük. A húst és a sütőtököt tűzálló tálba tesszük, elrendezzük rajtuk a körteszeleteket. Megszórjuk az egészet a reszelt sajttal, majd forró grill alatt pirítjuk, míg a sajt ráolvad, és kissé megpirul.