Elkészítés: A combokat megmossuk, szárítjuk és a csontnál bevágjuk, bedörzsöljük olajjal. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk majoránnával, fokhagymaporral. Egy tepsibe helyezzük és megkenjük őket tejföllel, reszelt sajtot szórunk a tetejére. A félbevágott gombafejeket mellétesszük. Fóliával betakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-50 percig sütjük, majd fólia nélkül a sajtot rápirítjuk.
A megpucolt burgonyákat nagy kockára vagy cikkekre vágjuk, tepsibe rakjuk, sózzuk, ráhelyezzük a lilahagyma karikákat, meglocsoljuk olívaolajjal, oregánóval fűszerezzük. Jól összekeverjük, és 1 citrom levét rácsepegtetünk. Fólia nélkül 180 fokon pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre