Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös nyúlhús

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés:A húst lehártyázzuk, szalonnával sűrűn megtűzdeljük vagy szalonnaszeletekkel betekerjük, és tepsibe vagy tűzálló tálba fektetjük, majd a megforrósított olajjal leöntjük.

Mellérakjuk a félbe vagy negyedbe vágott vöröshagymát, azután nagyon kevés vízzel - a nyúlhús is levet ereszt - puhára pároljuk. Vigyázzunk: csak akkor sózzuk, ha a szalonna nem volt túl sós!

Ha már eléggé megpuhult, leöntjük a tejföllel, és a sütőben ropogósra sütjük. Burgonyapürével körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss