Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-majonézes hús

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk az apró kockára vágott húst, fehéredésig dinszteljük, majd kevés vizet öntünk hozzá (annyit, hogy ellepje a húst). Meghintjük ételízesítővel és sóval, majd amikor már majdnem megfőtt a hús, hozzáadjuk a kaprot, puhára főzzük a húst.

A tejfölben elkeverjük a lisztet, a húshoz öntjük, összeforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről, végül belekeverjük a majonézt.

Megjegyzés

Én rizzsel szeretem a legjobban, mert az beszívja a szaftját, de lehet tésztával is tálalni.
- karane

Ezek is érdekelhetnek

Friss