Megtisztítjuk a hagymát, a zöldségeket, a fokhagymát, és a karfiolt. A sertéshúst, a hagymát és a zöldségeket kockára vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük.
Felmelegítjük az olajat, és rátesszük a vöröshagymát és 1 csipet sót, és fedő alatt üvegesre pároljuk. Rátesszük a felkockázott húst, és fehéredésig pirítjuk, majd megsózzuk és félpuhára pároljuk. A zöldségeket és a karfiolt rátesszük a húsra, és félpuhára pároljuk. Megszórjuk a borssal és az őrölt köménnyel, meghintjük a liszttel, elkeverjük és feleresztjük hideg vízzel. Ízlés szerint sózzuk, és takarék lángon addig főzzük, míg a habja elfő.
A tojásból és a lisztből galuskatésztát keverünk, a forrásban levő levesbe szaggatjuk és felfőzzük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, tálaláskor tejföllel ízesítjük.