Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-húsos káposztaleves

MME MME
90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, és a zúzott fokhagymával a zsíron megpároljuk, ezután hozzáadjuk a kockákra vágott húst, ízesítjük sóval, borssal, belekeverjük a Piros Aranyat, a ketchupot, a köménymagot és a fűszerpaprikát. Kicsit megpirítjuk, felöntjük kevés vízzel, hogy a húst ellepje, és félpuhára főzzük.

A káposztát kockára vágjuk, hozzáadjuk a félig főtt pörkölthöz, és annyi vizet töltünk hozzá, hogy ellepje levesszerűen. Puhára főzzük.

A tejfölből és a lisztből jól elkevert habarást készítünk, és a fövésben lévő kész leveshez keverjük. Forrón tálaljuk.

Megjegyzés

A receptet Zsiros Pál küdte. Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss