Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, és a zúzott fokhagymával a zsíron megpároljuk, ezután hozzáadjuk a kockákra vágott húst, ízesítjük sóval, borssal, belekeverjük a Piros Aranyat, a ketchupot, a köménymagot és a fűszerpaprikát. Kicsit megpirítjuk, felöntjük kevés vízzel, hogy a húst ellepje, és félpuhára főzzük.
A káposztát kockára vágjuk, hozzáadjuk a félig főtt pörkölthöz, és annyi vizet töltünk hozzá, hogy ellepje levesszerűen. Puhára főzzük.
A tejfölből és a lisztből jól elkevert habarást készítünk, és a fövésben lévő kész leveshez keverjük. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre