Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-gombás tokány

MME MME
3 3.5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, megmossuk és lecsepegtetjük.

A vöröshagymát lereszeljük, az olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a pirospaprikát, hozzáadjuk a húst és a gombát, ízesítjük borssal, majoránnával, borsikafűvel és ételízesítővel. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje a húst. Lassú tűzön puhára pároljuk.

Közben elkészítjük a tejfölös habarást. Ráöntjük a húsra, jól összeforraljuk, és már tálalhatjuk is.

Köretnek galuskát adunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss