hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-gombás hagymaleves

MME MME
1/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 2 leveskockát 2 liter forrásban levő vízben feloldom. A vöröshagymát megtisztítom, félbe, majd vékony csíkokra vágom. Fokhagymát is megtisztítom, és félbe vagy negyedbe vágom. A hagymákat és a gombát a forrásban levő levesbe teszem, fehérborssal, esetleg sóval ízesítem, és lassú tűzön addig főzöm, amíg a hagyma megpuhul (kb. 30 perc). A tejfölt a forró levessel kissé felhigítva belekeverem, egyet forralok rajta. Reszelt sajttal, pirítóssal tálalom.

Megjegyzés

Aki a hagymát szereti, ezt is ismádni fogja. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss