Elkészítés: A halat megpucoltuk, alaposan megmossuk és szeletekre vágjuk. Besózzuk, félretesszük. A vajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a halszeleteket, megszórjuk 1 kanál ételízesítővel, fehérborssal, majd fedő alatt pároljuk. Pár perc múlva megforgatjuk, és tovább pároljuk a fedő alatt. Miután szépen kifehéredett, megszórjuk majorannával, a borral megöntözzük. Közben a tejfölt kikeverjük a liszttel, és a tűzről levéve óvatosan hozzákeverjük. A végén belemorzsoljuk zúzott fokhagymát adunk hozzá. Ha szükséges, a végén sózzuk még. Kockára vágott sült burgonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre