Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös babgulyás sült sertésoldalassal

> 90 perc
rafinált
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A babot egy éjszakára beáztatom.

A hagymákat, a zellerlevelet és a petrezselymet aprítom, a répát, a gyökeret, a zellert és a krumplit nagyobb darabokra, a paprikákat és a kolbászt karikákra vágom.

A sertésoldalast kevés olajon megsütöm, félreteszem.

Egy lábasban kevés olajon a kockára vágott szalonnát megpirítom a hagymával, ráteszem az aprított fokhagymát, a zöldségeket és a babot, majd felöntöm vízzel, fűszerezem, teszek bele csípős paprikasűrítményt és gulyáskrémet. Mielőtt megpuhulna, belerakom a krumplit és az oldalast.

Amikor minden megfőtt, lisztes tejföllel behabarom.

Tálaláskor tejfölt kanalazok rá, fehér kenyérrel fogyasztom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss