Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölben sült húsgombóc

MME MME
75 perc
bonyolult
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. Összekeverjük a főtt rizst a darált hússal, a felkockázott kápiapaprikával és a felkarikázott újhagymával. 
  2. Belekeverünk egy egész tojást, hozzádolgozzuk az összevágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, sáfrányos szeklicével színezzük.
  3. Diónyi gombócokat gyúrunk belőle.
  4. Kizsírozunk egy közepes tepsit, és belerakosgatjuk a gombóckákat.
  5. Összekeverjük a tejfölt a keményítővel, három tojással, a tejszínnel, majd ízlés szerint sózzuk és Ráöntjük a gombócokra. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és szűk óra alatt megsütjük.

ZELLERES HÚSGOMBÓC PARADICSOMOS MÁRTÁSBAN >>> 

THAI HÚSGOMBÓC CSILISZÓSSZAL >>> 

HÚSGOMBÓC BORSÓS SPAGETTIVEL >>> 

Megjegyzés

Fotó és recept: Vidék íze magazin - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss