Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Téged is vár Lola kicsi konyhája!

Az énekes-műsorvezető új műsorában hétről hétre megosztja kedvenc receptjeit az M2 Petőfi TV nézőivel és ismert vendégeivel.

„Nagyon szeretek főzni, számomra ez kikapcsolódás. Jó érzés finom étellel várni a páromat, vagy elkészíteni egy új receptet. Kifejezetten szeretem a magyaros konyhát, de az olaszos ételek és a tengeri herkentyűk is közel állnak hozzám” – mondta Lola.

„A Lola kicsi konyhája nem egy profi főzős műsor, nem a különleges konyhai fogásokról szól, hanem arról, hogy aki akar, az tud is főzni, és hogy kis odafigyeléssel milyen finom ételeket készíthetünk. Sosem késő elkezdeni, én például húszéves koromig nem is próbálkoztam” – árulta el a műsorvezető, aki mostanra otthonoson mozog a konyhában, és rendszeresen elkészíti otthon az étteremben kipróbált fogásokat, sőt még a tésztát is saját kezűleg gyúrja.

A főzés mellett a műsor fontos eleme a beszélgetés is: családi történetek, párkapcsolati témák, kellemes vagy éppen kínos sztorik – Lola bármilyen témában mer kérdezni, előtte nem maradnak titkok!

„Szeretnénk megmutatni, hogy milyen jókat lehet beszélgetni a konyhában. Főzés közben sokkal lazábban, kötetlenül lehet társalogni” – mondta.

Az első adásban, augusztus 26-án Lola egy igazi randi-menü elkészítését tanította meg szingli műsorvezető-társának, Csitári Gergőnek, akivel rozé kacsamellet készíttek káposztás haséval, desszertként pedig csoki szuflét eperrel.

Lola kicsi konyhája –minden hétfőn 20.30-tól az M2 Petőfi TV műsorán!

Ezek is érdekelhetnek

Friss