Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Te mit raksz a szendvicsedbe? Kedvenc krémjeink egy helyen!

default user icon
(x)
Sokan kihagyják vagy túl későn fogyasztják el a nap legfontosabb étkezését, a reggelit. Pedig hasnyálmirigyünk már reggel 8-kor felébred. Érdemes még jóval előtte energiával ellátni szervezetünket. Összegyűjtünk 4 szendvicskrémet, amivel tuti nem hagynád ki a reggelit a napirendedből.
Curves avokádókrém

Hámozz meg 2 db avokádót, adj hozzá 1 db lime levét, 1 ek olívaolajat, 1 csipet tengeri sót, és borsozd ízlés szerint. Apríts fel egy kis csokor koriandert egy fél vöröshagymával, majd adj még hozzá felkockázott paradicsomot. Dolgozd össze egy villa segítségével, majd tedd egy órára a hűtőbe!

Curves padlizsánkrém

Moss meg 2 db padlizsánt, majd tedd be az előmelegített sütőbe 180 fokon. Süsd addig, amíg meg nem puhulnak. Amíg hűl, kockázz fel fél db vöröshagymát, tegyél bele 2 evőkanál majonézt és 1 csipet sót. Borsozd ízlés szerint, majd botmixer segítségével pépesítsd össze.

Fűszeres fetakrém

Dolgozz össze botmixerrel egy lágyabb típusú fetasajtot pirospaprikával és egy evőkanál olívaolajjal. Fűszerezd meg frissen őrölt borssal!

Curves tonhalkrém

Tonhalkonzervet keverj össze egy kis majonézzel ízlés szerint. Adj hozzá kapribogyót. Tálald ropogós kenyérrel, citrommal.

Emellett pedig ne feledkezz meg a rendszeres mozgásról, amit most könnyedén elkezdhetsz a Curves clubban, ahol ingyenes fittségi állapotfelmérés során személyi edzővel alakítják ki a testre szabott edzésprogramot, ami csupán 30 perc alkalmanként és még csak órarendhez sem kötött. Innen nem tudsz elkésni!

Ugye milyen egyszerű? Tudj meg többet!  

Ezek is érdekelhetnek

Friss