Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Te hogy szereted jobban?

Reméljük, megszerettétek a megújult Mindmegettét, megtaláljátok az összes számotokra fontos dolgot. A receptek sokasodnak, az olvasnivalók egyre érdekesebbek és hasznosak. :)

Többen jeleztétek a megújuláskot, hogy hiányzik a kuckós, otthonos, meleg szín a régi oldalról, így a kék-magenta mellé varázsoltunk egy zöld-narancs oldalt is. Most már elárulhatjuk, hogy a színváltás bevezetésekor kattintgattatok a legtöbbet az oldalon (persze a karácsonyi recepthajszát leszámítva), ami számunkra azt jelzi, hogy nem csak kipróbáltátok az új színt, de játszottatok is vele, mint a gyerekek, kattintgattatok. :) Viszont most megkérdeznénk, melyiket kedvelitek jobban... A válaszok nem befolyásolnak semmit, minden marad a régiben, vagyis a két színkombináció. :)


És ha már a Mindmegettéről van szó, elmondjuk azt is, hogy egyre több követőnk van a közösségi portálokon. Minden nap igyekszünk más és más, aktuális, praktikus, érdekes és finom dolgokat megosztani az érdeklődőkkel a Facebook, az IWIW és a Twitter oldalakon. Bárki csatlakozhat! :)

Segítségeteket köszönjük, és további jó sütés-főzést!

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss