Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tavaszi zöldségragu spárgával és retekkel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A kétféle spárgát megtisztítjuk, mindkettőről letörjük az alsó, fás részt. A fehér spárga szárát zöldséghámozóval vékonyan le is hántjuk, végül mindkétfélét kétcentis darabokra felvágjuk.
  2. A retket megtisztítjuk, felaprítjuk. Meghámozzuk a vöröshagymát, és nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsiradékon dinszteljük, majd rádobjuk a spárgát és a retket, kicsit sózzuk, és együtt pároljuk.
  3. Ha már kész, hozzákeverjük a leszűrt kukoricát is. Sóval, összevágott petrezselyem zöldjével és egy kis citromlével ízesítjük, jól összeforrósítjuk.

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: GRILLEZETT SPÁRGA RIZOTTÓVAL ÉS CSIRKEMELLEL >>> 

11 LAKTATÓ HÚSMENTES ÉTEL >>> 

Megjegyzés

Fotó és recept: Vidék íze. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss