Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tavaszi tepsis csirkecomb

> 90 perc
egyszerű
átlagos
6 adag

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb szeletekre vágjuk. A csirkecombokat megmossuk, és sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olíva olajjal és bedörzsöljük vele a csirkecombokat.
  2. A burgonyát és a zöldségeket egy tepsibe terítjük, megszórjuk a fűszerekkel és az összevágott medvehagymával, rátesszük a combokat és alufóliával lefóliázzuk.
  3. A tepsit  sütőbe tesszük és 175 fokon egy órán keresztül sütjük. Levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült zöldségeket és burgonyát tálalunk.

    MÉZES-NARANCSOS CSIRKE >>> 

    Pikáns citromos csirkecomb >>>

    Még több sült csirkecomb recept >>>  

Megjegyzés

Egyszerű étel, ahol a munka javát a sütő végzi, és a zöldségeket ízlésünk szerint variálhatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
- kautz1009

Ezek is érdekelhetnek

Friss