Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2022: a csillagjegyed elárulja, mit hoz a következő időszak

default user icon
MME
A Halak jegyében álló bolygók sok romantikát jeleznek a most következő időszakban, majd a Nap belép a Kosba, és felébreszti a szenvedélyt az életünkben. Nézd meg, hogyan hatnak a szerelmi életedre a bolygók idén tavasszal!

Kos tavaszi szerelmi horoszkóp

Idén tavasszal a szerelemben igazán szerencsés leszel. Áprilisban a tüzes Kosban álló Merkúr hatására gyors és határozott döntéseket hozol, így céljaidat könnyen eléred a tavaszi szerelmi horoszkóp szerint. Érzelmi életedben csodás fordulat jön. Rátalálsz az igaz szerelemre egy szenvedélyes, ugyanakkor finom lelkű partner személyében, aki munkádban is támogat. Májusban a Bikában járó Nap hatására megfontoltabb vagy. Boldogot hoz ez a periódus az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, dúl a szerelem közöttetek, és egy nyári esküvő is szóba kerülhet.

Bika TAVASZI SZERELMI HOROSZKÓP

Március második felére azt jelzik a bolygók, hogy valaki gyengéd érzelmeket táplál a személyed iránt, de most nem szívesen kötnél tartós kapcsolatot, annyira lefoglal a munka, a jövő kérdései. Persze ismerkedni azért lehet… Jobb is, ha vársz a komolyabb kapcsolattal, mert április elején a Vénusz kedvezőtlen fényszöget vet a Bika jegyre. Ez eléggé lehangol, de mindez nem tart sokáig. Április közepétől az életed a vártnál is jobban alakul, és egy csodás szerelemi is beköszönhet az életedbe!

Ikrek tavaszi szerelmi horoszkóp

Idén tavasszal a Halak jegyben álló bolygók hatására a szokásosnál is önzetlenebb vagy, de hamarosan rájössz, hogy saját magadért is ki kell állnod. Találkozol valakivel, aki segít megtalálni a belső egyensúlyt és megajándékoz a tiszta, őszinte szerelemmel. Áprilisban felmerülnek akadályok, de ezeken sikerül úrrá lenni, mert te igazán tudsz küzdeni a szerelemért. Májusra elsimulnak a gondok, úgy érzed, megtaláltad a lelki társadat, akivel szívesen összekötnéd az életedet. Ha házasságban élsz, az érzelmek még jobban elmélyülnek.

Rák tavaszi szerelmi horoszkóp

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója nagyon jó fényszöget sugároz a Rák jegyére, ezzel megteremti az otthon nyugalmát és melegségét, ami neked a legfontosabb. Szeretteidnek minden kívánságát lesed, és örömmel gondoskodsz róluk. Társad viszont rossz híreket kaphat a munkahelyén, így szüksége lehet a lelki támogatásodra. Együtt átvészelitek a gondokat! Májusban, amikor a Nap a nyugodt Bika jegyében jár, stabilizálódik a helyzetetek. Ha friss a kapcsolatod, ebben az időszakban komoly elköteleződésre számíthatsz.

Oroszlán tavaszi szerelmi horoszkóp

Remek időszak lesz ez a mostani. A sors szinte tálcán kínálja a jó lehetőségeket és ebben segítő támogatókra, jó barátokra is számíthatsz. Az Oroszlán határozottsága most átszíneződik a Halakban járó Nap önzetlenségével, emiatt bölcs döntéseket hozol a szerelemben is. Áprilisban hektikus időszakra számíthatsz, némi vitákkal fűszerezve. A hónap végétől azonban, amikor a Nap égi útján átmegy a Bika jegyébe, stabilitás és nyugalom veszi kezdetét. Végre jut időd szerelemre is.

Szűz tavaszi szerelmi horoszkóp

Idén tavasszal érzelmi kérdésekben ne csak az eszedre, hanem a szívedre is hallgass, mert a Vénusz és a Mars egy szenvedélyes szerelemmel ajándékoz meg. Április elején a Merkúr együtt áll a Nappal a tüzes Kos jegyében: ettől úgy érzi, bármire képes. Szükség is lesz az energiáira, mert megoldandó feladat van bőven. Költözésen törik a fejüket a párjával. A május viszont már nagy harmóniában telik, és végre egy kicsit pihenni, töltekezni is tudnak majd.

Mérleg tavaszi szerelmi horoszkóp

Idén tavasszal különösen érzelmes és érzékeny vagy. Igyekszel maximálisan megfelelni a másiknak. Azért ne ess túlzásba, magaddal is törődj! A szerelemben szerencsés, házasságodban pedig igen harmonikus időszak következik. Április a szingli Mérlegnek kedvez különösen: egy csodálatosan szép szerelmi kapcsolattal ajándékoz meg a sors. Együtt igazán élvezitek az életet, és ez kárpótol a korábbi nehézségekért.

Skorpió tavaszi szerelmi horoszkóp

A Halak jegyében álló Nap a Jupiterrel együtt nagyon harmonikus sugárzást bocsát a Skorpió jegyre, ez szerencsét jelez a szerelemben. A sors az utadba sodor valakit, akivel igazán boldog lehetsz. Áprilisban sok kihívásnak kell megfelelned a munkában, ez köti le elsősorban figyelmed. De május a szerelem hónapja lesz a számodra! Lelki nyugalomra vágysz, és élvezni szeretnéd az életet, a szórakozást, a természetet, de főleg az együtt töltött estéket a pároddal. Minden adott hozzá, hogy ez így is legyen!

Nyilas tavaszi szerelmi horoszkóp

Tüzes természetedet a Halak jegyben álló bolygók kissé lehűtik, így most nem akarsz mindenáron győzni vagy bizonyítani. Legjobb, amit tehetsz, ha több energiát fordítasz az érzelmi kapcsolataidra. Március kiválóan alkalmas arra, hogy egy problémás időszak után ismét egymásra találjatok. Áprilisban nagyon jól alakul szerelmi életed. A Halak jegyben álló Vénusz gyengéd érzelmeket kölcsönöz neked, ezáltal határtalan odaadásra vagy képes. Ha szingli vagy, ebben az időszakban belép az életedbe valaki, aki pont olyan, amilyenre vágytál.

Bak tavaszi szerelmi horoszkóp

A Halak jegyében álló Nap és Jupiter hatására a család és a párkapcsolat kerül előtérbe az életedben. Önzetlen, odaadó partnerként viselkedsz. Áprilisban viszont viharfelhők gyülekeznek a fejed fölött, sok a stressz. Jó lenne, ha a párkapcsolatodat megkímélnéd a stressztől, a felesleges izgalmaktól. Májusban az év egyik legkellemesebb időszaka köszönt rád. Társaddal sikerül tisztázni a félreértéseket és ismét helyreáll a harmónia. Ha szingli vagy, májusban megismerkedhetsz a lelki társaddal.

Vízöntő tavaszi szerelmi horoszkóp

A Halak jegyben járó Jupiter elhalmoz kegyeivel, és egyre jobban értékeli a szeretetteljes biztonságot, amit a párod tud nyújtani. A Mars és a Vénusz is a jegyedben jár, ha szingli vagy, elhozza neked a nagy szerelmet! Április elején adónak gondok, de aztán azok is hamar elsimulnak. Hamar visszanyered belső harmóniádat és örömödet leled a szerelemben és a házasságában egyaránt. A Jupiter és Vénusz nem csak földi, hanem érzelmi gazdagságot is hoz az életedbe idén tavasszal.

Halak tavaszi szerelmi horoszkóp

A Nap együttáll a jegyedben a nagy szerencsebolygóval, a Jupiterrel: nagy boldogságot, szerencsés helyzeteket jelez neked. A hó második felében a Nap belép a Kos jegyébe és felpezsdül az élet körülötted. Szingliként egy új szerelem szép élményeket ígér. Áprilisra feszültséget jelez a horoszkóp. Ügy döntesz, hogy tartózkodóbb leszel és nem adsz sokkal többet, mint amennyit kapsz. Elsősorban a társad lepődik meg, és hamarosan változtat a viselkedésén, mert nem szeretne elveszíteni téged. A május a megtalált boldogság hónapja, szerelmi harmóniával.

Még több horoszkópért IRÁNY AZ ASTRONET! 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek