Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tavaszi hidegtál húsvétra

MME MME
60 perc
mester
költséges
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, serpenyőben oldalanként 10-10 percig sütjük, majd melegen befolpakozzuk, és hűtőbe tesszük.
  2. A sonkatekercshez a fetát és az apróra vágott aszalt paradicsomot összekeverjük egy villával. Betöltjük vele a sonkaszeleteket, és feltekerjük őket.
  3. A tojásokat 10 percig főzzük, meghámozzuk, és egy egész tojásból, valamint a többi tojás sárgájából az ízesítőkkel összekeverve krémet készítünk.
  4. A franciasalátához a zöldségmixet kiolvasztjuk, az almát és a csemegeuborkát felkockázzuk, majd az ízesítőkkel összekeverjük, és a hűtőbe tesszük felhasználásig.
  5. Végül egy tálra halmozzuk a franciasalátát, felszeljük rá a kacsamellet és olívaolajjal meglocsoljuk. A tálra tesszük sonkatekercseket és a hideg hozzávalókat is. 

Nézd meg a tavaszi hidegtál elkészítését videón is:



Ezek is érdekelhetnek

Friss