A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a tojások sárgáját, majd a kakaóporral és sütőporral elkevert lisztet is beleforgatjuk.
Egy 18 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, 3 lapba vágjuk.
A krémhez a gyümölcsöt leturmixoljuk és összekeverjük egy evőkanál porcukorral. A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a gyümölcsöt is. Ezzel a krémmel töltjük meg a tortát és vonjuk be az oldalát.
A marcipánt kinyújtjuk és befedjük vele a tortát. Az ételfesték és az ecset segítségével ágakat festünk a tortára, majd élő virágokkal és a marcipán tojásokkal díszítjük.