A répát felkarikázzuk és a kelbimbóval együtt kevés vajon megpároljuk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kissé felverjük, megsózzuk, megborsozzuk és a keményítővel simára keverjük.
A megmosott és szárazra törölt csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, megforgatjuk a keményítős masszában, majd egy serpenyőben, kevés olívaolajon mindkét oldalát pár percig elősütjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, megszórjuk egy kevés zsemlemorzsával és elrendezzük benne a húst.
A tejszínt elkeverjük a tojássárgákkal, ízesítjük fokhagymával, szerecsendióval, petrezselyemzölddel és megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint. A felét ráöntjük a húsra, majd ráhalmozzuk az előtte megpárolt zöldségeket, a sárgarépát és a kelbimbót.
Végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és a maradék tejszínt is rácsorgatjuk. Előmelegített, 180 °C sütőben kb. 30 - 35 percig sütjük.