Elkészítés: A rizst olajon megfuttatjuk, felengedjük vízzel, sózzuk, és puhára főzzük.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk, és a zöldségkeverékkel puhára pároljuk, végül megszórjuk ételízesítővel.
A fahéjas öntethez a tejet, a tejszínt, a lisztet, és a fahéjat csomómentesre keverjük, sóval, cukorral ízesítjük, összeforraljuk, majd beletesszük az apróra vágott szilvát.
Tálaláskor a rizskoszorú közepébe helyezzük a zöldséges csirkemellet, a rizst körberakjuk ananászdarabokkal és
meggyel, majd a tányér szélét körbeöntjük a fahéjas öntettel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre