Elkészítése: A csirkét feldaraboljuk, és a Delikát Fokhagymás Villámpácban az étolajjal fél órát pácoljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát apróra szeleteljük, a hagymát négybe vágjuk. Tűzálló tálra rakjuk a csirkedarabokat, hintünk rá Szárnyas Fűszervarázst, mellérakjuk a zöldségeket, amiket megszórunk ételízesítővel. Az egészet leöntjük az 1 dl fehérborban elkevert Rafinériával. Lefóliázzuk, és sütőben kb. 70-80 percig sütjük. Ha megsült, levesszük róla a fóliát, és a zöldségekre tejfölt locsolunk, amivel még 10 percig sütjük. Rizsköretet adunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!