Előkészítés: A marhahúst hártyáitól megtisztítjuk, megmossuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk. Kockára vágjuk, és apró lyukú darálón, kétszer, nagyon finomra ledaráljuk. A hagymát megtisztítjuk, és kisebb kockákra aprítjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A húshoz adjuk a joghurtot, megszórjuk sóval, borssal, csipet chilivel, beletesszük a Worchester mártást, és simára kikeverjük. Nagyobb serpenyőben kevés olajat forrósítunk, majd a kenyérszeletek mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk. A húsmasszából akkora pogácsákat készítünk, hogy fedje a pirított kenyereket, rátesszük, és megszórjuk hagymával. 4. A serpenyőben visszamaradt zsiradékban tükörtojásokat sütünk, a szendvicsre tesszük, megszórjuk petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre