Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tatár bifsztek

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Mustár

Elkészítés

  1. A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívolajjal összeforgatva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap kivesszük a hűtőből, és összekeverjük a megtisztított a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával, a tojássárgájával, a pirospaprikával, sóval, borssal és mustárral.
  3. Pár percig kevergetjük a masszát, hogy minél jobban elkeveredjenek a fűszerek. Amikor sima és krémes, a tatár bifszteket lefóliázzuk, és pár órára, de inkább egy egész éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérhessenek az ízek.
  4. Pirítóssal, vajjal (vagy vaj nélkül), lilahagymával kínáljuk.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A TATÁR BIFSZTEK HÁTSZÍNBŐL

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek

Friss