Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tatár bifsztek - 3 féleképpen

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
költséges

Elkészítés

  1. A húst ledaráljuk vagy nagyon finomra vágjuk, majd elharmadoljuk.
  2. Az egyik részbe sót, durvára őrölt borsot és a finomra vágott hagymát tesszük, összekeverjük, és barna kenyéren tálaljuk.
  3. A másik részbe apróra vágott olívabogyót, kapribogyót, szardellát és szárított paradicsomot keverünk, sózzuk, borsozzuk, és ciabattával tálaljuk.
  4. A harmadik részbe aprított chilipaprikát, gyömbért és fokhagymátés olívaolajonenyhén megpirított, apróra vágott vargányát keverünk, és a bagettel tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek