Elkészítés:
1.) A zöldségeket megtisztítjuk és felaprítjuk (a répát felkarikázzuk).
2.) A csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük és kockákra vágjuk.
3.) Egy fazékban megmelegítjük az olajat és beletesszük a csirkemell- kockákat. Addig pirítjuk, amíg a hús széle kifehéredik, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket.
4.) A húst és a zöldségeket megszórjuk ételízesítővel, sóval és a fűszerekkel és alaposan megpirítjuk, majd megszórjuk 4 evőkanál liszttel, alaposan átforgatjuk, majd felöntjük vízzel.
5.) Puhára főzzük a zöldségeket és a húst, majd a végén tejföllel behabarjuk, és tárkonnyal, petrezselyemmel ízesítjük a levest.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre