Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos veseragu

MME MME
60 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A veséket félbevágjuk, és minden fehér faggyús résztől megtisztítjuk.

Az olajon megfuttatjuk a lereszelt vöröshagymát, majd átsütjük rajta a vékony szeletekre vágott vesét. Meghintjük tárkonnyal, 1-2 evőkanál vízzel, és nagyon kis lángon, időnként megkeverve puhára pároljuk. Ezután néhány csepp tárkonyecettel ízesítjük.

A lisztet a tejföllel simára keverjük, behabarjuk vele a vesét. Jól összeforraljuk, majd levesszük a tűzről, és közvetlenül tálalás előtt megsózzuk.

Rizibizit kínálunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss