Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos vese

MME MME
1 4.3/5
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítése: A veséket félbe vágjuk, és minden fehér, faggyús részt kiszedünk belőlük. Az olajon megfuttatjuk a reszelt hagymát, majd átsütjük rajta a vékony szeletekre vágott vesét. Meghintjük tárkonnyal és egy-két evőkanál vízzel, és nagyon kis lángon, időnként megkeverve puhára pároljuk. Ezután néhány csepp tárkonyecettel ízesítjük. A lisztet a tejföllel simára keverjük, és azzal habarjuk be a kész vesét. Jól összeforraljuk, majd levesszük a tűzről, és közvetlenül tálalás előtt megsózzuk. Petrezselymes rizst kínálunk hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss