Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos tejszínes raguleves

MME MME
9 4.5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felaprított vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, majd fehéredésig pároljuk. Hozzáöntjük a reszelt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, végül pedig felengedjük az erőleves alappal.
  2. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a meghámozott, felkarikázott sárgarépát, és addig főzzük, amíg a répa is félig megpuhul. Ekkor a lábasba borítjuk a megtisztított, felszeletelt gombát és a zöldborsót, majd készre főzzük. A keményítővel és a tejszínnel sűrítjük, végül pedig tárkonnyal ízesítjük.

9 LAKTATÓ RAGULEVES, AMI UTÁN NEM KELL MÁSODIK!>>> 

CSIRKERAGULEVES ROPOGÓS TÉSZTÁVAL>>> 

TÁRKONYOS CSIRKE ÉS HÚSGOMBÓC: 15 LAKTATÓ, FORRÓ LEVES VACSORÁRA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss