Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos pulykaraguleves citrommal

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott húst felkockázzuk, a hagymát meghámozzuk, felkockázzuk.
  2. Egy levesefazékban, olajat melegítünk, a hagymát megdinszteljük. Amikor üveges, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, és fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket is, és beletesszük a tárkonyt is, és kb. 10 percig együtt pároljuk őket.
  3. A levesalapot egy kanálnyi liszttel megszórjuk, összekeverjük, és 1-2 perc múlva, másfél liter meleg vízzel felengedjük, és kb. egy óra alatt, alacsony lángon megfőzzük a levest.
  4. Amikor kész, a tejfölt, a citromlét és az apróra vágott petrezselyem zöldjét egy kisebb tálban összekeverjük, egy merőkanállal teszünk bele a forró levesből, majd az egészet beleöntjük a levesünkbe.

TÁRKONYOS RECEPTEK EGY HELYEN A RAGULEVESTŐL A TOKÁNYIG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss