Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos palócos csirkeragu

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük. Beletesszük az őrölt paprikát, a tárkonyt, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Pirítás után felöntjük vízzel, hogy ellepje. Beletesszük a zúzott fokhagymát és a babérlevelet, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. Hozzáadjuk a zöldbabot (ha fagyasztottat használunk, akkor fagyosan), és 20 perc alatt készre főzzük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk vele a ragut. Sóval, borssal, kevés citromlével ízesítjük. Ízlés szerint tésztát vagy rizst főzünk hozzá köretként.

CITROMOS-TÁRKONYOS RAGULEVES>>> 

TÁRKONYOS PULYKAMELL SPÁRGÁVAL>>> 

TÁRKONYOS ZÖLDBORSÓLEVES>>> 

Megjegyzés

Markos Mária receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss