Elkészítés: A kockázott őzhúst jól mossuk át, majd szárítsuk le a vizet róla. Forgassuk át a zsiradékon, majd mikor már átpirult, adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, majd a megtisztított és felkarikázott, sárgarépát, fehérrépát, a megpucolt és felkockázott laskagombát, zellert és karalábét. Kissé dinszteljük meg. Lisztszórással sűrítsük, pirítsuk egy keveset, majd öntsük rá a borecetet. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt és a babérlevelet, majd öntsük fel 1,5 liter vízzel, és főzzük készre.
Mikor elkészült, adjunk hozzá kevés törkölypálinkát, és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre