Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos gombasaláta

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megpucoljuk, ha nagyobbak, elvágjuk őket, majd lobogó vízbe tesszük, amibe előzőleg egy csipetnyi sót és 3-4 csepp citromlevet teszünk. A gombát annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.
  2. Ha felforr, a lángot lezárjuk, majd lehűtjük. Az öntethez összekeverjük az ecetet a fűszerekkel, majd a salátára öntjük, és megszórjuk az apróra vágott ecetes tárkonnyal. Néhány órányi pihentetés után fogyasztható. 

Megjegyzés

Ha szeretnétek valami különlegeset, akkor érdemes kipróbálni ezt a tárkonyos gombát. Amikor kínáljuk, meglocsolhatjuk néhány csepp olívaolajjal.
Remek saláta sültek mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá! - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek

Friss