Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos-gombás csirkeraguleves

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket, és lepirítjuk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, és ezt is a zöldségekhez adjuk. Amikor a hús már fehéredik, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. Ráöntjük a lecsepegtetett gombát. Pár percig kevergetjük, amíg elkezd levet engedni, majd ráöntjük a gomba levét. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a tárkonyt és egy kevés ételízesítőt. Ha a hús megpuhult, a tejfölt kikeverjük a liszttel és egy kis lével, a levesbe öntjük és összekeverjük.

9 LAKTATÓ RAGULEVES, AMI UTÁN NEM KELL MÁSODIK! >>> 

TÁRKONYOS CSIRKE ÉS HÚSGOMBÓC: 15 LAKTATÓ, FORRÓ LEVES VACSORÁRA >>> 

11 MENNYEI RAGULEVES A KLASSZIKUSTÓL A VEGETÁRIÁNUSIG! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss