Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkeraguleves ahogy Szekeres Adrienn készíti

MME MME
75 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A tárkonyos csirkeragu leveshez a megtisztított és felkockázott hagymát egy lábasban az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk.
  2. Ezt követően belekeverjük a megtisztított, felkarikázott fehérrépát és sárgarépát, illetve a megtisztított, felszeletelt gombát, majd sóval, borssal és tárkonnyal fűszerezzük. 
  3. Felöntjük az alaplével, végül pedig hozzáadjuk a citrom levét is.
  4. Lefedett lábasban kb. 30 percig főzzük, majd ha megpuhultak a zöldségek és a hús is, hozzáadjuk a tejszínt.
  5. Összeforaljuk a levest még egyszer, és ízlés szerint citromkarikával tálaljuk.

NÉZD MEG HOGYAN KÉSZÍTI SZEKERES ADRIEN A TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVEST:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss