Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkeragu leves

MME MME
10 4.6/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A farhátakat 3-4 darabra vágom, a zöldségeket felkarikázom, a hagymákat apróra vágom, a krumplit 4 felé szelem. 3 liter vízben feloldjuk a leveskockákat. Olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a húsdarabokat, sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. 10 percig pirítjuk, majd felöntjük a 3 liter leveskockás vízzel. Hozzáadom a zöldségeket, krumplikat, gombát, bőrkét, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább főzöm. Miután minden megpuhult, hozzákeverem a főzőtejszínt.

Megjegyzés

A szalonnabőrke elhagyható, de jó kis füstölt ízt ad a levesnek. Tárkonyecettel, vagy sima ecettel fel lehet dobni az ízét. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss