Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkemell zöldborsóval

65 perc
rafinált
átlagos
2 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A csirkehúst  felcsíkozzuk, sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk a liszttel.
  2. Az olajat 1/2 evőkanál vajjal felforrósítjuk, hozzáadjuk a húst , és kb. 5 percig pirítjuk, majd kikanalazzuk.
  3. A maradék vajat a serpenyőben visszamaradt pecsenyezsírhoz adjuk, a hagymát rádobjuk, megdinszteljük, felöntjük a húslével és a tejszínnel. Hozzáadjuk a tárkonyt és a zöldborsót, felfőzzük, lassú tűzön kb. 5 percig főzzük.
  4. A húst visszatesszük a mártásba, további 2 percig melegítjük. Sóval, borssal , citromlével ízesítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss