Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarkaborsos lazacfilé 3 féle körettel

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A lazacszeleteket besózzuk, majd a tarka borsban megforgatjuk, és a vajon mindkét oldalát pirosra sütjük.

A koktélrákot a tejszínnel, a citrom levével, a felaprított kaporral, fehérborral és sóval szósz sűrűségűre forraljuk, tálaláskor a lazacra öntjük.

Egyik köret: a burgonyából pürét készítünk.

A másik köret: a zöld szélesmetéltet megfőzzük, az apróra vágott szárított paradicsommal és zsályával összekeverjük.

Harmadik köret: a brokkolit sós vízben megfőzzük, vajon megforgatjuk, zúzott fokhagymával ízesítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek