Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarka penne csirkével

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd amikor már üveges, rádobjuk a felkockázott csirkemellet. Fehéredésig keverjük, sütjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az oreganóval, és felöntjük a paradicsommal. Kevergetve 5 perc alatt készre főzzük. Ha szükséges, öntsük fel még kevés vízzel, hogy maradjon elég szósz.

A tésztát bő, sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, rákanalazzuk a csirkeragut, és megszórjuk reszelt sajttal.

Megjegyzés

Könnyű, gyors étel, egy finom ebéd vagy ízletes vacsora része is lehet. Nyáron használjunk friss, hámozott paradicsomot. - sildiko2

Ezek is érdekelhetnek