Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárcsán sült tarja

509 szavazat
45 perc
egyszerű
költséges
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Mustár

Elkészítés

  1. A tárcsán sült tarja elkészítéséhez a tarját ujjnyi vastagra, a vöröshagymát karikákra szeljük, és elkészítjük a pácot.
  2. Az étolajba beletesszük a borsot, az áttört fokhagymát és a grill fűszerkeveréket.
  3. A hússzeletek mindkét oldalát bekenjük mustárral, majd a páccal. A hagymakarikákkal felváltva rétegezzük egy tálban a pácolt hússzeleteket, és lefóliázva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  4. Másnap a tárcsára öntünk egy kicsit a pácoló olajból, majd a többi olajban a húsokat lassú tűzön kb. 25 perc alatt megsütjük.  A végén a hagymakarikákat is megdinszteljük, és a húsokra tesszük. (Fogyasztás előtt, mindenki ízlés szerint sózza meg a hússzeleteket, ha szükséges). 

Megjegyzés

Tárcsán sült krumplival és görögsalátával tálaljuk. - Csapóné Nagy Bernadett

Ezek is érdekelhetnek

Friss