hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tápiókapuding mangófalatokkal

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A pudinghoz beáztatjuk a gyöngyöket hideg vízbe.

2. Fél óra alatt megduzzadnak, a kevés vizet, ami marad, leöntjük.

3. A tejben a cukrot feloldjuk, a vaníliát hozzákeverjük, a tápiókagyöngyöt megfőzzük benne (keverni kell, mert odakaphat). Akkor kész, ha olyan, mint egy üveggyöngy, átlátszó, és nem fehér a közepe. Sok tejet felvesz.

4. Ha kész, lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk az apró kockákra vágott mangót, elkeverjük, és bögrébe vagy formába töltjük, majd kihűtjük.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, további fotókat és érdekességeket a recepttel kapcsolatban itt találsz! >>>

Fotó: Győrfi Viki - MME

Ezek is érdekelhetnek