Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tanyasi csirkeaprólék-leves

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkeaprólékot hideg vízben feltesszük főni, forrás után leszedjük a habját, majd beletesszük a zöldségeket úgy, mint a húslevesbe.
  2. Amikor a csirkeaprólék megfőtt, hozzátesszük a zöldbabot és egy csipet kaprot.
  3. Miután a zöldbab megfőtt, világos rántást készítünk, lehúzzuk a tűzről, egy pici sót teszünk a rántásba (ez azért jó, mert a forró rántásba tett fűszerpaprika nem ég oda), hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felengedjük tejjel, és a leveshez keverjük. Jól kiforraljuk.
  4. A tűzről levéve ecettel ízesítjük.

    HÚSLEVES, A LÉLEKMELENGETŐ KLASSZIKUS >>> 

    CSIRKEAPRÓLÉK-LEVES VAJGALUSKÁVAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss