Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tagliatelle rókagombás-csirkés raguval

45 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat sós vízben előfőzzük, majd kicsontozzuk, vékony csíkokra vágjuk.

A vékony karikákra vágott sárgarépát az aszalt paradicsommal együtt a paradicsom olaján pároljuk. A leforrázott, héjától megfosztott paradicsomokat szétnyomjuk a serpenyőben, és felöntjük a borral. 5 perc után hozzáadjuk az előfőzött, felcsíkozott csirkecombokat, a paprikát, a felszeletelt szárzellert és a karikákra vágott újhagymát, majd a tépkedett rókagombát is. A paradicsompürét és félbevágott olajbogyót is hozzátesszük. Sózzuk, borsot őrlünk rá, majd a rusztikusra vágott petrezselyemzöld és a tépkedett bazsalikomlevelek is hozzákerülnek.

A közben forró, sós vízben megfőtt tagliatelle tésztára halmozzuk a ragut, és lecsöpögtetett mozzarellát tépkedünk rá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss