Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tabulé (petrezselymes bulgursaláta)

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bulgurt átmossuk, majd összekeverjük a sóval. Ráöntünk 1 dl forró vizet, és tíz percig állni hagyjuk, amíg magába szívja az összes vizet.
  2. Amíg a bulgur áll, felaprítjuk az összes zöldséget, és a petrezselymet is egészen apróra vágjuk.
  3. A megpuhult bulgurt összekeverjük az összes felaprított zöldséggel, végül egy csipet római köménnyel, szegfűborssal ízesítjük, meglocsoljuk citromlével, összeforgatjuk, majd az olívaolajat is ráöntjük, és azzal is összekeverjük. Egy órára a hűtőbe tesszük hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk.

    NÉZD MEG A VIDEÓT AZ ELKÉSZÍTÉSRŐL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss