Elkészítés: A szűzpecsenyét lemossuk , elfelezzük, és hosszában több vékony szeletet vágunk. Minden darabot megsózunk, vékonyan beolajozunk és a borskeverékkel megszórjuk. A rostsütőt felmelegítjük, és a húst pár perc alatt megsütjük.
A hagymákat apróra vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a megpucolt és vékonyra szelt gombákat, sózzuk, borsozzuk, végül a zöldségkeveréket is hozzáadjuk, ízesítjük. Fedő alatt pároljuk, majd a tejszínt egy kanálnyi liszttel elkeverve hozzáöntjük, besűrítjük.
Párolt petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre